Secretariële en/of administratieve ondersteuning in Coronatijd

2020 zou een mooi jaar worden. Mooi jaartal ook. Maar al snel blijkt dat het anders is gelopen. We zitten nu begin april al enige weken in een ‘intelligente lockdown’. Het coronavirus verspreid zich als een razende over de hele wereld. Hierdoor moeten de mensen zoveel mogelijk thuis blijven als dit kan. Dat betekent ook thuiswerk.

Voor velen is thuiswerk een nieuwe ervaring. Vooral als je er dus niet op bent voorbereid. De situatie is totaal anders nu ook bijvoorbeeld de kinderen thuis zijn en/of je partner. Het wordt passen en meten.

Toen ik 6 jaar geleden Felua Office Management startte had ik al voor ogen dat ik mijn werkzaamheden vanuit een eigen kantoor ga uitvoeren. Een fijne werkplek, een kantoor in huis. Maar gescheiden van het woongedeelte. Hierdoor kun je de focus houden wat ó zo belangrijk is. Toen bleek al dat ik mijn functie als officemanager perfect vanuit mijn eigen kantoor kon uitvoeren. En nog steeds beleef ik er veel plezier van. Dat geldt ook voor mijn opdrachtgevers.

Mijn opdrachtgevers bevinden zich in verschillende vakgebieden. Coaching, consultancy, training & advies, e-hrm, organisatieontwikkeling, talent management. Zij ervaren inmiddels de voordelen van de inzet van een VA, in dit geval een VA gespecialiseerd in officemanagement.

Ik zorg voor (samenwerking)contracten, bewerk websites, verzorg Social Media, maak Powerpointpresentaties of bewerk deze, ik verzorg de organisatie van trainingen in binnen- en buitenland van a-z, ik redigeer teksten, beheer mailboxen, maak afspraken, doe de facturatie et cetera. Allemaal vanuit mijn eigen kantoor.

Het is voordelig voor de opdrachtgever. Uiteindelijk worden alleen de uren berekend die worden besteed aan de opdracht. Hierdoor zijn de kosten lager en je hebt uiteindelijk meer rendement. Als opdrachtgever loop je geen enkel risico. Daarnaast is flexibiliteit een grote factor. Ook als sparringpartner wordt voordeel behaald.

Kortom, maak zeker gebruik van een VA in deze crisistijd. Werk op afstand is al bewezen, de ervaring is er ook. En graag helpen wij elkaar een handje om jouw business weer op de rails te krijgen. Focus op de core business en geef de administratieve, secretariële en financiële taken uit handen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.