secretariële ondersteuning

Agendabeheer Felua

Geen tijd om een reeks afspraken in te plannen? Zit je agenda in de knoei? Door efficiëntie en goed timemanagement help ik je uit deze zorg.

Met één blik in je agenda is mij duidelijk waar eventuele knelpunten voorkomen. Heb je geen tijd om de afspraken zelf te verzetten/annuleren? Of zijn er een reeks afspraken die ingepland moeten worden? Door goed overzicht te houden in je agenda krijg je veel meer rust. Geen stress meer.

Deze werkzaamheden worden uitgevoerd vanuit het kantoor van Felua Office Management.

E-mailbeheer Felua

Zit je mailbox altijd vol en heb je geen tijd de mailtjes te ordenen? Ik kijk graag met je mee en beantwoord zonodig e-mails zodat je hier verder geen omkijken meer naar hebt.

Gemakkelijk de mailbox delen. Dit heeft als voordeel dat de inbox altijd is opgeruimd. Mail wordt beantwoord en/of gearchiveerd. Dit scheelt je veel tijd.

 

Cursusmateriaal gereedmaken Felua 

 

Geef je binnenkort een training/cursus en heb je hiervoor setjes of zelfs mappen nodig? Lever het aan en het wordt voor je gereed gemaakt.

Het neemt veel tijd in beslag. Het maken van de setjes voor de deelnemers die deelnemen aan de cursus. Elke deelnemer ontvangt materiaal. Dit kan in een ordner of met een ringband worden ingebonden. Het wordt naar jouw wens klaargemaakt.

  • inclusief printwerk
  • inclusief inbinden of in mappen

Organiseren evenement Felua 

 

Bedrijfsfeest, jubilea of pensionaris? Dit komt allemaal voor. Samen met jou bespreek ik de mogelijkheden voor de organisatie hiervan.

Evenementen moeten tot in de puntjes verzorgd worden. Enige kennis hiervoor is zeker gewenst. Daarom kan je mij inschakelen. Ik kijk naar locaties, budgetten, wanneer gewenst zorg ik voor de uitnodigingen en regel de bijbehorende benodigdheden. Uiteraard bespreek ik graag met jou van tevoren wat je wensen zijn.

 

Organisatie zakenreis 

Heb je binnenkort een zakenreis? Ik zorg ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

Heb je binnenkort een zakenreis in binnen- of buitenland? Ik zorg ervoor dat dit tot in de puntjes wordt verzorgd. Van A naar B. Dan kan je zorgeloos op reis!

  • boeken van tickets
  • boeken van hotel
  • boeken van overig vervoer
  • regelen visum

Laat je gegevens achter

Dan neem ik contact met je op!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Tijd voor een nieuwe balans

2 uur ondersteuning nodig? Vraag het aan!