Video afspelen

Secretariële ondersteuning op afstand

Focus jezelf op je corebusiness door de administratieve, secretariële en financiële werkzaamheden uit te besteden aan Felua Office Management. Je ontvangt de secretariële ondersteuning die je nodig hebt. Bespaar tijd en besteed al je aandacht aan de zaken die voor jou van waarde zijn!

Al vanaf 1 uur per week. Uiteraard behoort een strippenkaart ook tot de mogelijkheden.

Kijk gerust eens bij de referenties.

De officemanager als virtual assistant

Felua Office Management organiseert het office management op afstand vanuit haar eigen kantoor. In overleg en bij beschikbaarheid kan het ook op locatie. Dit zorgt voor flexibiliteit, snelheid, lagere kosten en geen contractuele verplichtingen. 

Het is zeker de moeite waard; ondersteuning op afstand werkt perfect! Download gerust het GRATIS ebook (iOS). Hierin wordt uitgelegd wat de meerwaarde is. Uiteraard overtuig ik je graag! 

Virtual Assistant

Als virtual assistant van Felua Office Management bied ik de ondersteuning die bij jou past. Ik sta garant voor kwaliteit en professionaliteit. Allereerst door mijn jarenlange werkervaring (22 jaar). Ten tweede door mijn afgeronde studies Managementassistent/Directiesecretaresse en HBO Officemanagement. 

9 jaar geleden geloofde ik al in het ondersteunen op afstand. Er is steeds meer vraag naar deze vorm van ondersteuning. Vooral nu de tijden aan het veranderen zijn en is gebleken dat het vele voordelen biedt.

Heb je ook interesse? Kom met mij in contact en ik help je graag!