Marketingondersteuning / Social Media

websitebeheer

Teksten, columns, nieuwe plaatjes. Of een taalcheck. Als je de website up-to-date wil maken en houden … Dan help ik graag!

Is je website niet meer up-to-date en moeten er enkele aanpassingen worden gedaan? Het is voor mij een kleine moeite om teksten, columns of nieuwe plaatjes te posten. Ook is het mogelijk om een geheel nieuwe website te laten ontwerpen en bouwen. Dit kan met WordPress of WIX. De basis ligt bij het uitzoeken van een goede template. Bespreek je wensen met mij.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je de website in correct Nederlands weergeven wil hebben. Ik screen de website en haal de stijl- en taalfouten eruit. Dat staat weer een stuk professioneler!

Social Media ondersteuning

Je ontkomt er niet meer aan. Overal lees en vind je informatie via Social Media. Wil je dit medium ook inzetten? Geen probleem!

Social Media is niet meer weg te denken. Wij delen hiermee onze informatie, werven onze klanten en willen in ‘the picture’ blijven. Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram, Youtube en Google+. Allemaal kanalen waar je gebruik van kan maken om je zichtbaarheid te vergroten.

Wil jij jezelf ook via Social Media profileren? Of wil je juist dat het up-to-date gehouden wordt. Ik help je hier als virtual assistant graag bij!

 

Laat je gegevens achter

Dan neem ik contact met je op!