Een mooie voorjaarswandeling

Afgelopen twee dagen heeft de zon zich van haar beste kant laten zien. Heerlijk die voorjaarszon! Je voelt het weer kriebelen en je hebt weer zin om naar buiten te gaan. De fiets te pakken, te tuinieren of gewoon om een stuk te wandelen. En laat dat laastste nou net hetgeen zijn waar ik steeds meer naar uitkijk. Ik ben bezig als virtual assistant met het organiseren van een wandeling in het buitenland. Deze mensen lopen maarliefst 400 km, gedurende een x weken lang. Samen met een coach. Zij hebben een gesprek. Goed voor de ontwikkeling. Zij bespreken doelen die zij willen bereiken. Erg leuk en zeker ook haalbaar. Dat is het mooie van wandelen. Je bepaalt zelf je richting en de tijd. Na het wandelen ben ikzelf altijd productiever. Dan krijg ik ook weer nieuwe ideeen die ik als virtual assistant uitwerk. Slim en efficient werken … dat is fijn. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor de mensen met wie ik op dit moment samenwerk. Allemaal verschillende opdrachtgevers. Als personal assistant of als virtual assistant. Dat maakt mijn werk leuk en daarom hou ik ook zoveel van mijn werk. Wandel eens een flink stuk en denk eens na over wat je bezighoudt in je werk. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.