Vier elk succes!

Precies drie jaar geleden ben ik gestart met mijn eigen bedrijf Felua Office Management. Moeilijk? Nee. Gewoon een kwestie van doorpakken. Nu, drie jaar later, kijk ik terug op een fantastische ontwikkeling van het bedrijf. Mede mogelijk gemaakt door de geweldige opdrachtgevers waarmee ik samen heb gewerkt en nog steeds mee samenwerk. ‘Spreid je vleugels’. Dat is wat ik gedaan heb! Kansen vinden en pakken. Trots op mijzelf natuurlijk. Maar ook trots op de opdrachtgevers die een goed resultaat boekten met hun onderneming. Zij kunnen en konden zich meer focussen op hun core business. Als personal assistant neem ik werk uit handen. En het gebeurt vanuit mijn eigen kantoor. ┬áDeze virtual assistant staat voor je klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.