De nieuwste Outlook al geprobeerd?

Ben je in het bezit van een Office365 account, dan is het je vast opgevallen dat je de nieuwe Outlook kunt gebruiken. Misschien is het nog een beetje onwennig in het begin, maar ik raad dus altijd aan om er meteen maar mee te beginnen! Loop niet achter, ga mee in de tijd.

Waarom?
Overzichtelijk, zelf de grootte van je lettertype bepalen, kleurstelling wijzigen en een mail op een later tijdstip versturen. Allemaal (extra) mogelijkheden in een andere omgeving. En alle accounts ook nog heel overzichtelijk bij elkaar. Écht allemaal!
Een mail op een later tijdstip versturen is erg handig. Want vaak als je een mail verstuurd is het actie-reactie. En dan blijf je bezig met je e-mail. Wist je dat de CC-uitstook ook sterk verminderd kan worden? Nog steeds sturen veel mensen CC mails. Ter kennisname. Dus minder belangrijk. Laat ze automatisch in een aangemaakte CC-map plaatsen. Dat kan met Outlook via het aanmaken van regels.

Wil je wat meer rust creëren? Zet dan de mails alvast klaar. Koppel er een datum en tijdstip aan en zonder dat je er meer naar omkijkt wordt de mail verstuurd. Let op! Alleen als je Outlook open staat. Dit scheelt veel tijd.

Ik had eerder al uitgelegd dat max. 4 maal per dag je mail bekijken voldoende is. Je hoeft niet direct te antwoorden. Niemand die dat van je verlangd en verwacht. Dus parkeer alles rustig en verstuur dus alles op hetzelfde tijdstip eruit. Zo handig!

Heb je vragen? Laat het mij weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.