Heb je de nieuwste versie van Outlook al geprobeerd?

Als bezitter van een Office365 account heb je misschien al gemerkt dat je gebruik kunt maken van de nieuwste Outlook. Het kan in het begin misschien wat onwennig zijn, maar ik raad aan om jezelf er meteen in te verdiepen. Loop niet achter, maar ga mee met de tijd. Waarom? Omdat deze omgeving overzichtelijk is en je de grootte van het lettertype kunt aanpassen, de kleurstelling kunt wijzigen en e-mails op een later tijdstip kunt versturen. Dit zijn slechts enkele van de extra mogelijkheden die deze omgeving te bieden heeft. Daarnaast is het bijhouden van al je accounts heel overzichtelijk en eenvoudig.

Het is erg handig om een e-mail op een later tijdstip te versturen. Vaak is het versturen van een e-mail het begin van een reactieproces, waardoor je steeds opnieuw in je inbox moet kijken. Wist je dat het gebruik van CC-mails ook sterk kan verminderen? Laat ze automatisch in een aangemaakte CC-map plaatsen met behulp van de regels die je zelf instelt.

Als je wat meer rust wilt creƫren, kun je de e-mails vooraf klaarzetten en deze plannen voor een later tijdstip. Hierdoor hoef je er verder niet meer naar om te kijken en worden de e-mails automatisch verstuurd op het door jou gekozen tijdstip. Let op: dit werkt alleen als Outlook openstaat. Dit kan veel tijd besparen.

Ik heb eerder al aangegeven dat het voldoende is om maximaal 4 keer per dag je e-mails te bekijken. Je hoeft niet direct te antwoorden, niemand verwacht dat van je. Parkeer alles rustig en verstuur alles op hetzelfde tijdstip. Dat is zo handig! Heb je nog vragen? Laat het mij vooral weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.