Over Felua Office Management

Top professional

Zes jaar geleden startte ik Felua Office Management. Ik was van mening dat ik door mijn opgedane kennis (20 jaar), ondersteuning vanuit een eigen kantoor kan bieden. En dat is gebleken. Ik heb RvC-leden, directie, (midden)management, zzp-ers en mkb ondersteund. En nu ‘ontzorg’ ik ze op een moderne manier. Ik focus mij op ZZP en het MKB.

Als virtual assistant ben ik inzetbaar voor diverse werkzaamheden waar je niet aan toe komt. Ook wel een personal assistant genoemd, maar dan op afstand. Secretariële ondersteuning is ideaal wanneer er een periode met piekbelasting is, als je er geen zin in hebt of als je het gewoonweg niet kan. Bovendien beheers je de kosten door uitbesteding. 

De uren worden productief ingezet. Samen met jou bekijk ik hoe wij sneller en efficiënter kunnen werken. Juist doordat je deze zaken uitbesteedt aan een virtual assistant kun jij je eindelijk focussen op je core business. 

Als virtual assistant garandeer ik de juiste secretariële ondersteuning. Dit gebeurt door gebruik van alle online applicaties. Bovendien ben ik zeer goed bereikbaar! Uiteraard gebeurt alles in discretie.

  • geen loondienstconstructie
  • flexibiliteit
  • inhuur per uur (met een minimum van 2 uur per maand)
   • uurtje – factuurtje
   • strippenkaart voor minimaal 10 uur en een bepaalde geldigheid (inclusief korting op het uurtarief)
Wil je mijn tarief weten? Vraag er gerust naar! 

Goed opgeleid en up-to-date

Ik ben afgestudeerd officemanager. Daaraan voorafgaand heb ik de opleiding managementassistent/directiesecretaresse afgerond. Daarbij heb ik ervaring opgedaan als zelfstandige en heb ik ervaring in de makelaardij/vastgoed, detailhandel, arbeidsbemiddeling, communicatie- en corporatiebranche en in training & advies. In 2013 heb ik de opleiding inzicht in financieel management afgerond. 

Wil je persoonlijk kennismaken? Leuk! Ik nodig je graag uit bij mij op kantoor.

Algemene voorwaarden

Op alle opdrachten – uitgevoerd door Felua Office Management – zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind je hieronder en worden automatisch aanvaard na het aangaan van de opdracht. Algemene voorwaarden Felua Office Management